Detta blir ca 3 plåtar söt/surt godis. 25 gr gelatinpulver. 1 dl sockerfri saft. 1 dl vatten. (eller 1 dl sockerfri saft till för att få mer smak det rekommenderas)
Här har vi lite ett av tre fudge som fanns med på bordet, mjölkchoklad fudge. Jag vispade inte upp den här fudgen så mycket som de andra, vilket resulterade i en mjukare fudge, inte som kola, utan mjukare fudge
Vissa säger 116 grader andra 125 grader, själv har jag gjort hellyckad fudge då smeten bara var uppe i 100 grader men klarade kulprovet, så jag tror inte att det är så viktigt men speciellt mycket exakthet här
Tag av kastrullen ifrån plattan och rör ner nutella så att den smälter och det blir en jämn smet. Jag gjorde dom här fudgen förra året och kommer absolut göra dom i år igen, dom är beroendeframkallande och jag är glad att jag bara gör dom till Jul annars hade jag rullat fram
Det här receptet har en gudomligt god kladdig fyllning av kakao och nutella, toppat med en söt fudge frosting som är så god att vi på myTaste inte kan få nog av den
Det som gör dom här kakorna sådär extra goda är att man fryser in små bollar av nutella som man sedan lägger i mitten av degen innan den ska in i ugnen så när man sen tar ut kakorna så har nutella runnit ut i hela kakorna och det är sådär kletiga och goda
Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.