Nudlarmed kycklingfärs smaksatt med vitlök, ingefära, lime, sesam och chili. Jättegott och lite knaprigt till den lite syrliga och mustiga smaken från nudlarna och färsen
Medans laxen står i ugnen kan man sätta igång mednudlarna. Till nudlarna. Börja först med laxen. Häll av vattnet och skölj nudlarnamed kallt vatten de inte börjat klibba ihop sig
Blanda såsen med de färdiga nudlarna. Under tiden biffarna är i ugnen kan nudlarna och såsen göras. Med spelar menar jag alltså dramatiserade med vilda gester
Tillred nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Krydda med peppar och lägg åt sidan. Tillsätt nudlar, färs, salladslök, chili, socker och fisksås
Ingredienser 200 g nötfärs, 10 %, gärna grovmalen 1 hackad gul lök 1 fint tärnad morot 75 g champinjoner i bitar 1 dl teriyakisås vatten 75 g äggnudlar, ev glutenfria 1 tsk sesamfrön Servera med
Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Späd med mer vatten om det behövs. Sprid ut salladen på ett fat, lägg sedan ut nudlarna, morötterna och rödlöken
Här kommer ett toppen recept på asiatisk vitkålssallad mednudlar. Ställ åt sidan Krossa nudlarnamed händerna, lättast att göra när de fortfarande är i sin förpackning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.