I vilket fall fräste jag ihop en jättegod och fräsch nudelwokmed fläskfilé, paprika, purjolökochmorot, med en aning indonesisk touch (mest beroende på sojan Ketjap Manis)
Mumsig morotssoppamed kokosmjölk, ingefära och lime. Servera med vitlöksbröd till. Häll tillbaka soppan mixad i crockpott när allt är mixat koka upp den häll i svamp ochpurjolökenoch kör på hög tills gästerna kommer
Och i stället för att runda av med grädde blev det en mjölk- och mjölredning som rörs i på slutet. Soppan såg trevligare ut på bild med fina hela bitar men smaken är ändå viktigast - så ner med mixern bara
Teriyaki är en tillagningsteknik med ursprung i Japan, den är baserad på en söt sojabaserad sås som man marinerar kött eller fisk i och där man sedan antingen grillar eller ugnsbakar (med övervärme) proteinet
Smaka av med curry och salt. Med det inte menat att jag inte uppskattar riktigt het currypasta, men jag har glömt av att använda just den här som blir så god just i en sådan här gryta med grädde
Det blir en ganska enkel historia i ugn med färskost, örter och massa grädde. Innan det är dags för svampplockning ska vi hinna med ännu en maskeradkräftskiva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.