Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter
Men gör du det är det bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Den största utmaningen med attvara beroende är hur det förstör relationer. När jag drogar så blir jag off - jag vill hellre vara med maten än mina nära & kära
Den fick smak av havssalt, örtsalt och rejält med fempeppar på kvarn innan den bryntes i smör och citronolivolja och fick komma in i ugnen för att gå klart
Av förra årets flaskor hann vi inte dricka upp dem och de har vi testat nu när detvar lite ruggigt ute och ja den är godare i år när den stått till sig på flaskorna
Men grejen är att just nu är det smått omöjligt för mig att baka något mer avancerat, eftersom kindergarten råkar vara stängt idag och alla tre barnen är hemma
Apropå julbord är det många som mailat och undrar hur man ska tänka och vad man ska välja om man vill äta hälsosamt när man går på buffé, så jag ska göra ett inlägg om detta som kommer snart
En med nutella och en med hallon. Blir de snabbt bruna så sänk temperaturen. Kanske för attdet är väldigt enkla att baka, ser avancerade ut, eller för att de passar in i vårt LCHF-tänk, som är riktigt hett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.