Nu vankas andra bullar - antiköttbullar
Skrivis liv och matfunderingar -
Skrivis liv och matfunderingar -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Nu vankas andra bullar - antiköttbullar
  • 7 november 2014, 17:56Jag slog upp bullar på Wikipedia och fick följande förklaring:
  • 2 dl fingervarmt vatten
  • 0,5 pkt jäst
  • 2 msk olja
  • 2 krm salt
  • 2 dl grahamsmjöl
  • . 5 dl vetemjöl
  • ugnstemperaturen 250 grader Ingredienserna blandas i en skål i den ordning de står. Jäs degen i 20 minuter Baka ut till bullar och jäs på plåten i ytterligare 20 minuter och grädda sedan 10 minuter i ugnen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.