Skiva kycklingfileerna till tunna skivor på längden. Jag delade varje filé på tre. Lägg upp dem tunna skivorna på rad, salta och peppra dem en aning och bred på färskostblandningen på varje skiva
Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
den här pizzan påminner mycket om den min mamma alltid gjort ända sedan jag varit liten. dela degen i tre delar och tryck ut på plåten (går också fint att kavla ut på bakbord och sedan lägga över på plåt)
Är du en av alla svennebanan-familjer som äter tacos på fredagar. Han kan trycka i sig både köttfärs- och tillbehörsfyllda fahitasbröd och nacho de luxe så det sprutar ut ur öronen på honom
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Jo, det är mycket sherry och purjolök just nu, men det var denna grymma pasta som startade det hela. Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är att det vita matlagningsvinet helt enkelt var slut, och att sherryn fick vara stand in på kort varsel
Men visst är det smaskigt med nybakade bullar, så lite tips och inspiration vill jag gärna bjuda på. Vill man prova på annat vis, när man sätter sin deg, kan man tillsätta rumsvarmt fett
Hackad rödlök, hackad persilja, creme fraiche. Förvälld/torkad svamp fräses några minuter. Här kommer ett förslag på en jättegod förrätt om ni vill ha hummer på bordet till nyår
Blanda olivolja, svartpeppar och färsk timjan och häll över osttärningarna. Det händer - men alltmer sällan - att jag vill ha en liten drink innan maten eller bjuda på när vi har gäster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.