Låt puttra på svag värme tills potatisen är mjuk. Skala potatisen och morötterna, (ta den mindre mängden potatis om du tar med morötterna) skär i tärningar, hacka löken
Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Tillsammans med lök och kapris, blir den här salladen faktiskt ännu bättre. Den ger en god mättnadskänsla utan den så vanliga tröttheten som kommer efter en måltid med potatis
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Jo, det är mycket sherry och purjolök just nu, men det var denna grymma pasta som startade det hela. Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är att det vita matlagningsvinet helt enkelt var slut, och att sherryn fick vara stand in på kort varsel
Men visst är det smaskigt med nybakade bullar, så lite tips och inspiration vill jag gärna bjuda på. Vill man prova på annat vis, när man sätter sin deg, kan man tillsätta rumsvarmt fett
fundera på om inte vardagsrummet borde målas om, soffbordet kommer då inte matcha tv-bänken och soffan ser visst lite tanig ut i just det hörnet och visst borde det köpas fler tavlor, soffkuddar och vaser
Rödbetsallad är ju bara så god testa gärna att göra nån av dom här varianterna, goda är dom bägge två beroende på om man tycker om pepparrot eller inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.