Viharnämligen läst på flera bloggar att det lagas till Pulled Pork och att det är sååååå gott. Antalet tomtar är lite färre i år så att Anki äntligen skulle kunna få plats med sin tomteby och kyrka som hon haft med sej hemifrån barndomens jular
Nu är det bäst att passa på att grilla när det är så härligt väder, det smakar bättre då. En helt otrolig kväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll
Blanda ägg och mjöl i en skål, djup, vispa runt lite lätt. Det blev verkligen himmelskt. Hetta upp en stekpanna och lägg i rejält med smör, stek på medelsvag värme tills kycklingsaften som kommer ut vid provstick är genomskinlig och klar
Februari harvisat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Först finhackade jag schalottenlöken, skar upp vaniljstången och skrapade ur vaniljmärgen inuti. När vätskan blivit varm igen lade jag i några av smörkuberna under det att jag vispade kraftigt
In i kylskåpet igen, vänta tills allt stelnat. Idag när jag satt på tåget hem såg jag att hon bakat någon hon kallade peanutbutter chocolate proteinfudge
Blanda i alla övriga ingredienser och låt den gå på medelhastighet i 10 minuter. Får vila i 10 minuter. Grädda 220 grader 7-9 minuter 9 dl mjöl. 10 minuter. 7-9 minuter
Senast i gårkväll lagade vi till en god fläskfilé i vår lergryta, vi tyckte nämligen den hade fått vila lite väl länge nu och var lite oroliga att den skulle stå och blir ringrostig
Har därför redan börjat spåna på vilka kakor/tårtor det blir nästa månad. Nu när jag kommit i ordning i lägenheten har jag t o m kommit mig för att baka till jobbet igen
Nu är det fredag och jag har precis kört hem de små godingarna, de har förgyllt vår tillvaro. Det här med mat harvi inte heller tänkt ut så det fick bli en varm macka, vi kallar den för långtradarmacka… det är bröd, stekt ägg, falukorv och lök på den och givetvis så är det tabasco på den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.