Rör ner honungoch vaniljpulver. Koka upp blåbären med citronsaften en halv minut. I torsdags var jag bjuden på releasefesten för Ann Fernholms nya bok, Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar
Hade jag bara vetat att många sökte efter tips på somriga drinkar hade jag gjort ett inlägg med länkar till somriga drinkar som läskar fint i värmen, men ni får helt enkelt kika in under drinkkategorin i receptskafferiet i vänster spalten
E blev också glad av att jag inte bara huserade i köket hela eftermiddagen, som jag brukar. Egentligen är jag väldigt fåfäng, men jaghar bestämt mig för att sluta låtsas att jag är någon slags prydlig hemmafru som kan allt och lyckas med allt
Nötskrikebröst med svampsamosa, druvor i balsamtäcke och ruccolabaconsalladbröst av nötskrikafilodegblandad svamp (t ex champinjoner och kantareller)böngroddarfärskostsalt och pepparvindruvorbalsamvinägerråsocker ochhonungruccolabitarav stekt baconBlanda ihop svamp, böngroddar och färskost till en krämig röra
Mättande, gott och uppskattat av Mannen också även om det inte funkade så bra till matlåda. Jag bläddrade i kokboken "Tofvehult - följ med på vår smakresa" av Lena och Peter Göransson i eftermiddags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.