Så nu kan du slippa att fundera, här hardu desserten till juldagen, annandagen eller nyårsafton. Nu ska jag baka ytterligare en tårta som jag tänkte bjuda mina kära kollegor på i morgon
Vispa till kristyren är riktigt fluffig och håller topparna när du släpper visparna. Tiden då det skulle vara massa färg på mina pepparkakshus är över och nu blir det mer stilrent
Japp, nuhar vi julat hela lägenheten klar idag, vi har alltså plockat fram rubbet. Möjligtvis att det kan bli problem om nu någon skulle få för sej att ta en sväng runt den, men då får vi väl helt enkelt ta och dra fram den lite
Fortfarande är det några veckor kvar på sommarlovet, och många harännu semester, så framöver kommer det säkert tillfällen för många att ge sig ut på utflykter till badstränder eller andra sommaraktiviteter, t ex så ska det bli kanonväder i helgen igen
Ibland kan man nästan tro att man precis har gjort det, men efter en närmare titt på innehållsförteckningen ser man att man ätit kokt skinka, med smak av rökarom, inklädd i en lantlig och genuint designad förpackning
Nu börjar upploppet, alltså sista dagarna före julafton. Senaste dagarna har det inte varit några pysseltips i brist på tid, och tydligen är jag trött eftersom jag skrev helt tokigt i förra inlägget
Nu ska bloggen heta "Helena, mitt i smeten". Egentligen är jag väldigt fåfäng, men jag har bestämt mig för att sluta låtsas att jag är någon slags prydlig hemmafru som kan allt och lyckas med allt
Nuhar jag hittat efterrätten som jag skall bjuda mina väninnor på när dom kommer på söndag. Här kommer receptet, vågar ni inte testa det innan jag har gjort det, så skriver jag senare om hur den smakade
En perfekt sås nu när svamparna har börjat dyka upp samt när hösten är på intågande. Idag drog Bondens egen marknad igång för säsongen och roligt var att fler producenter än tidigare deltog
Ett annat miljövänligt sätt att få bort det brända i en kastrullbotten är att hälla lite vatten i grytan/kastrullen tillsammans med lite bakpulver och låta det koka några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.