Servera gärna med en färsk isbergssallad med melon och gurka. Stek köttfärsen i stekpanna med smör eller olja, tillsätt rivna morötter, purjolök, tomatkross och vitlök, salta och peppra, låt puttra i 15 minuter. Varva köttfärsröran och ost- och kesoblandningenmed squashskivorna i två lager i en smord djup ugnsform (24 x
Testa även att variera andra favoritpajer medkesoblandningen istället för äggstanning. Blanda övriga ingredienser till pajfyllningen och bred kesoblandningen över tomaterna
Inte nog med att den är fantastiskt god, den är dessutom lite nyttigare än standardvarianten (keso istället för bechamelsås), lite bättre för själen (vegetarisk), och garanterat fri från häst
Keso à la Malta med havtornspuré. ex då havtornsbär används) i en liten kastrull tills de blir mosiga, passera i sil, vänd och pressa massan med baksidan av en matsked tills det bara är torra kärnor kvar i silen
Låt sjuda ett par minuter och blanda sedan ner ost- och kesoblandningen. Det är inte länge sedan jag gjorde lasagne utan den klassiska köttfärssåsen, utan en en helt annan historia, en svamplasagne med pestotäcke
Häll jordgubbssåsen över kesoblandningen och toppa med lite krispig, hemlagad müsli. En av mina favoriter är en nyttig variant utav ris à la malta med kall jordgubbssås och lite krispig müsli
Varva plattor medkesoblandningen och tomatsåsen. Jag jobbade som vanligt i går (halvdagar är inget vi kär med på vårt jobb) och på kvällen gick vi till Härlanda tjärn där det var lite firande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.