Här har vi lite ett av tre fudge som fanns med på bordet, mjölkchoklad fudge. Recept - Mjölkchoklad Fudge ca 30 bitar. 100 g mjölkchoklad. Sätt i en termometer och låt koka upp på medelhög värme tills det kokat till 120 C. Följ gärna Sockertussen på Facebook =) Recept - Mjölkchoklad Fudge ca 30 bitar 3 dl vispgrädde. 100 g mjölkchoklad
Blanda samman alla ingredienserna. Fördela degen på bakplåtspappret i en långpanna. Strö på lite potatismjöl på bakplåtspappret innan degen läggs på så släpper kakan bättre
Jag provläste Roy Fares bok "Sweet" och fastnade för mjölkchokladpannacottamed daimkrisp på. Tog med mig ett gäng med mig till jobbet,kan säga att dem såg rejält misshandlade då jag väl kom fram med cykeln så fina var dem absolut inte men goda det kan jag lova att dem var
Smaksatte med Marabou mjölkchoklad och det slår i och för sig mormors ganska lätt. Ätit lunch med pappa, efteråt hade jag gjort chokladmousse, vi åt alltid det när vi var små men då var det mormor som vispade ihop mjölk och pulver, nu ska det vara så avancerat, mat var lättare förr
Häll smeten i en form klädd med bakplåtspapper. Skär fudgen i önskade storlekar med en vass kniv. 150 g mjölkchoklad, bruten i bitar. 150 g mjölkchoklad, bruten i bitar
Pensla med uppvispat ägg och strö ev över lite pärlsocker. Mjölkchoklad. Du använder dig av en valfri mjölkchokladkaka och en rulle färdig smördeg på det, ett ägg och ev lite pärlsocker så är det klart
Dekorera med något du tycker om. Kanske inte så snygg men god. ) och väldigt enkel att göra. 150 gram marabou choklad (hackad)2 gelatinblad (blötlägg i kallt vatten)4dl gräddekoka upp grädden, ta ifrån kastrullen från plattan och häll i chokladen och rör ut så att det inte är några klumpar
Dessa är superenkla och goda ischoklad med smak av lakrits. Hacka chokladen och ha den i en mikrovågsugnssäker form tillsammans med kokosfettet kör i 30 sekunder åt gången på mikron och rör efter varje gång tills det smält
Hyvla den kylskåpskalla nougaten med osthyvel och lägg skivorna över den varma kakan. Blanda havregryn, bakpulver, socker och smör och bred ut på en långpanna (30 x 40) klädd med bakplåtspapper
En No Bake Paj med en botten av Hasselnötter och choklad Cookies som mixats i en matberedare, fylld med karamelliserade äppelskivor och mjölkchoklad ganache( Marabou Helnöt)
Värm smöret och blanda med socker. Ner med havregrynen, vaniljsocker och bakpulver rör ihop. Ta ut kakan och hyvla nougaten på den varma kakan med en osthyvel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.