Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachokladcheesecakenmed en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Jag hade cheesecaken i frysen över natten och sen bredde jag ut chokladtryffeln innan servering. Låt detta svalna i kylskåp innan du brer detta över cheesecaken
Garnera cheesecakenmedchoklad och citron. Mixa kex och choklad i matberedaren med kniven monterad. Kläm fast ett bakplåtspapper i en rund form med löstagbar kant
Hacka den mörkachokladen grovt. Cheesecakemed pepparkaksbotten. Här kommer recept och bilder på en jättegod och enkel cheesecake som jag bakade till min fina mammas kalas någon dag före julafton
Efter ett tag kan man täcka kakan med aluminiumfolie så den inte blir för mörk. Här kommer receptet på en underbart bra cheesecakemed blåbär och vit choklad
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Börja med botten till cheesecaken, mixa digestivkexen till smulor och rör ihop med smält smör. Men det var nog lite i det sötaste laget med så mycket kola uppe på
Smält chokladen i en skål över vattenbad. 100 g vit choklad. Vispa med elvisp ihop färskost, 1,5 dl socker och äggen så det blir slätt. Vispa ihop choklad, creme fraîche och 0,5 dl socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.