och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Hur som helst helg och kanske någon av er är sugen på något av livets söta
Ett litet gott glas vitt till det, så somnade man gott framför Dallas Tidigare på kvällen var jag å lyssnade på en föreläsning på Campus av Erik Fernholm, som pratade om Glädjerevolutionen
Det har varit en lugn och skön förmiddag och lunchen är precis avklarad, framför tv. Så i dag lutar jag mig tillbaka och bara kopplar av, men tar med mig känslan jag hade när jag reflekterade över spegelbilden och jobbar vidare mot det resultat jag vill uppnå
Vi slogs dock igen av det som vi själva har emot matkassar - att de utgår ifrån att man vill stå och laga mat varje vardagkväll och då bara laga så mycket som går åt just den kvällen
När det gäller fett så har jag bytt ut alla lightprodukter mot fullfeta produkter, jag steker mycket i smör, äter kokosfett, har alltid en "klick" sås eller dippsås till maten, detta för att jag blir mycket mättare av detta vilket gör att jag äter mindre portioner
Det är nog många som avlade nyårslöften igår, dock inte jag. Eller så avlade ni inget löfte men kanske väldigt trött på att äta julmat till frukost lunch och middag
Godmorgon. Nu när vi har julledigt passar vi på att ta sovmorgon vilket resulterar i sena frukostar. Ofta när vi är lediga äter vi äggröra och bacon men idag lyxade vi till det med bärsmoothie och två sorters frukostfrallor (recept kommer)
Lukten när jag gick förbi staffanskyrkan fick mig verkligen att känna mig som tio år igen och jag kom att tänka på alla skolavslutningar som vi haft där och hur jag sjunger sommarvisor med Josefin vid min sida och hoppar upp i mormor och morfars famnar med min blåa blommiga klänning på mig
benfritt kött av bog eller ytterlår. Hetta upp hälften av vardera smör och olja i en gryta. Tillsätt resten av smör och olja och fräs grönsaker och kryddor ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.