Grädda i ungefär 8 minuter. Grädda i 30 minuter, stäng av värmen och låt stå i eftervärmen i 30 minuter till. Låt svalna i kyl 6-8 timmar. Låt koka i cirka 10 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 16
Täck den med aluminiumfolie när den blivit gyllenbrun, så att den inte blir för mörk. Förgrädda bottnen i mitten av ugnen i cirka 10 minuter och låt svalna. Grädda kakan i mitten av ugnen i cirka 40minuter. Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar i eftervärmen i cirka 30 minuter
När kakan har fått kyla ner och den är klr för serveringen får man verkligen en wow-känsla när man tar bort kanterna från cheesecaken och den känslan håller i sig när man sedan skär upp kakan och smakar på den
Man kan täcka den med aluminiumfolie när den fått gyllene färg för att den inte ska bli för bränd. Grädda botten i 10 minuter och låt den svalna. Grädda kakan i 30 minuter. Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar i eftervärmen i 30 minuter. Låt cheesecaken stå i kylen över natten eller 6-8 timmar för att den ska sätta sig
Leila är en fantastisk mat och bak-tjej, men har enligt mig vissa likheter med Carola. 2,5 dl vispgrädde200 g mörk choklad, gärna 70%1 tsk smörSätt ugnen på 175 CSmörj och bröa en långpanna 30x40 cm, eller lägg i ett bakplåtspapperVispa smör och socker poröst. Grädda kakan mitt i ugnen 10-12minuter, den ska vara lite kladdig när du tar ut den
Vispa cream cheese, apelsin- och citronskal och socker med elvisp till en jämn smet. Ställ formen i kylskåpet i 30 minuter. Häll fyllningen i formen och grädda i cirka 1 h och 15 minuter. Ta ut kakan ur ugnen och låt den stå i 15 minuter. Grädda i 20 minuter, låt kakan svalna i ugnen med ugnsluckan på glänt
Baka botten i 175 grader varmluft 10 minuter. Vispa philadelpiaost och kesellan i 10 minuter tills den är klumpfri. Grädda 30 minuter och låt stå kvar 30 minuter i ugnen
Man kan täcka den med aluminiumfolie när den fått gyllene färg för att den inte ska bli bränd. Grädda botten i 10 min och låt den svalna. Grädda kakan i ca 30 min. Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar i eftervärmen i ca 30 min. Låt Cheesecaken stå i kyl över natten eller i ca 6-8 timmar, för att den ska sätta sig och bli lättare att skära upp i snygga bitar
Denna goda NewYork Cheesecaken som är verkligen pricken över i. Baka botten i 175 grader varmluft 10 minuter. Vispa philadelpiaost och kesellan i 10 minuter tills den är klumpfri. Grädda 30 minuter och låt stå kvar 30 minuter i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.