den fina rosa tallriken är från Maria Montanzami kollektionen. Min lilla söta skärbröda från Iris hantverk passar jätte bra att lägga upp goda bakverk på
Jag kom på det här receptet när jag läste en intervju med Danny Saucedo. Förra helgen var familjen Fredholm här vilket fantastiskt sommarväder vi hade då
) Då kan ni pusta ut nu för jag har inte glömt bort det, haft lite knappt med tid bara. Ni är säkert många som förtvivlat undrat vart receptet på förra veckans ugnsfalukorv tagit vägen
Ett bröd i en nyinförskaffad form från IKEA, och en burk med tomatchutney - fick bli tack-för-att-vi-fick-komma-present till det fina värdparet som bjöd oss på en kalasmiddag utan dess like
När vi hade middagsgäster i helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vi hittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
Pensla dem med sirapsvatten och låt dem kallna på galler under bakduk. Pensla mellan limporna med smält fett innan du jäser dom, så går de lättare att ta isär
Krossa vitlöksklyftorna med knivbladet (ett knep jag lärde mig av Jamie Oliver i ett av hans första program) så går det lättare att hacka och använda vitlöken
I helgen bakade vi riktigt stora, halvsega, underbart chokladiga kakor med nonstop på. Visst, egentligen skall man inte göra dem så här stora, men det är ju så mycket festligare med en rejäl kaka, eller hur
Blanda i paprikan och syltlöken, koka upp och smaka av med salt. Servera grytan, överströdd med klippt persilja, tillsammans med pressad potatis eller ris och haricots verts
Bottna ett smort eldfast fat med sparrisen. Vispa samman mjöl med grädde och vatten i en kastrull. 300 g räkor med skal. 4 bitar torskfilé vatten + salt 1 pkt sparris 1 st musslor burk i vatten 300 g räkor med skal Stuvning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.