Brödet är lättbakat, naturligtglutenfritt, och väldigt gott. Det här är ett superenkelt recept på ljusa glutenfria frukostfrallor eller tekakor, som jag vid det här laget har testat flera gånger med litevariationer
Receptet är baserat på bovetemjöl som är naturligtglutenfritt, milt för magen och är basiskt. Det används traditionelltiblinier och är ett bra näringsriktglutenfrittalternativtill vetemjöl eller rågmjöl
Idagvill jag göra något extra för barnen att ha till frukost i morgon. De har fått lämna bort sina dvärghamstrar idag på grund av att i synnerhet ett av barnen utvecklat allergi
Här hemma blir det en och annan pannkaka under mina Trollveckor och även om det inte stör mig att stå och steka pankisarna så är det rätt skönt att vi nu fått en ny favorit här hemma
Teffmjöl är ett väldigtnäringsrikt, naturligtglutenfritt sädesslag med fullkornskaraktär. Ett supergott, rejält, fiberrikt och lättbakat glutenfritt bröd
) Ett favoritrecept på glutenfritt saffransbröd utan mjölmixer (se nedan) direkt ur min och Susannes bok som kom ut i våras Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor & desserter
Blanda de torra ingredienserna. Blanda sen imargarinet. Rulla till kulor. Låt stå i kylskåp ca 1 timme. Rulla degen till tjocka längder, dela sen i 30 bitar. Grädda i 200 grader. 125 g mjölkfrittmargarin. 1 msk vaniljsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.