Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper på och häll på rapsolja. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
Hemmagjorda falafel i libabröd med grönsaker och dipsåser, mums. När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Glassen görs med hjälp av grädde och kondenserad mjölk och valfri smaksättning. Jag valde att klä min avlånga form med plastfolie med du kan hälla ner smeten direkt om du vill
Precis lagom med sälta i smaken, och kryddorna tar inte överhanden utan bara anas i bakgrunden. Färdiga resultatet, en stycken rullsylta med en rejäl klicka stark senap
Till denna fantastiskt goda glass med smak av kola och choklad kan man även baka sin egen strut. Börja med glassen som helst görs dagen före för att hinna frysa
Vill du ha dessa som en huvurätt kan du avnjuta dem med yoghurt och sallad bredvid. Riv eller smula den, blanda eventuellt med örter, lök, paprika eller sesamfrön om du vill ha det i
Pirogermed tacofyllning. dryga ut färsen med grovt rivna morötter, vitkål och/eller svamp). Lägg den tacokryddade köttfärsröran i botten av pajskalet, fyll på försiktigt med äggstanningen
Jag gjorde två varianter på pirogerna, en med köttfärsfyllning och en med ost och skinka. Blanda därefter ner salt och olja och arbeta in mjölet efterhand, gärna med maskin
Gjorde egen majonäs idag, har hittat en superenkelt recept, som jag delar med mig. Här hemma går det åt väldigt mycker majonäs, både i röror och sås, men även som pålägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.