Fram emot kvällen sprack himlen upp, solen tittade fram, massor med glada männsikor var på plats, bra stämning, picknick med trevliga kollegor och framför allt en helt okej springtid (tack till en peppande svägerska
Smöra och bröa en sockerkaksform. Smält smöret och ställ åt sidan. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver i en bunke och sikta i äggsmeten
Jag hann handla också, och jag handlade ingredienser till en smart grej som jag kom på att jag ska baka till ett födelsedagskalas som ska servera gluten-, mjölk, nöt- och äggfria saker (pga allergi alltså)
Idag har Max fått busa och leka med sina vänner. Till efterrätt hade jag gjort en mazarinkaka. Det är verkligen underbart att få se honom så glad och nyfiken
Då var det Sveriges nationaldag, och svenska flaggans dag förstås. Hur vi ska fira denna dag har vi inte bestämt än, vi tar nog dagen lite som den kommer med avkoppling och lite fika på programmet
Mycket gott att toppa till exempel mugcakes och röror, men såklart även att ha i diverse bakverk. Först har jag gjort en mazarinkaka att ha som botten, vilken jag toppat med just dadelcrème
Det har en neutral smak och. Har bakat flera av dina recept och de har blivit supergoda allihopa. Vi älskar att den är både sockerfri och vegansk också
Kommentarer
fru kladd
Mycket saftig och god kaka
Logga in eller Registrera för att kommentera.