Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på tillnyårsafton. Helstekt svensk oxfilé med en grym rödvinssås, smörslungadeharicoverts, potatisgratäng med västerbottensost och ett parmachips
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en avminaFavoriter i Repris. Sås med smakavsommar. Det märks att det är många som uppskattar bär tillsmaksättning i en kall sås, får väldigt mångasökträffar på just den här hjortronsåsen
Lever med min sambo "J" i mitt gamlabarndomshem "laritstorp" som vi kallar det. livsglitter för mig är allt det fina med livet, inredning, vardagslyx, blommor, men även drömmar, kreativtskapande & familjeliv
Tillsätt socker, kakao, salt och vaniljsocker. När det är Fredag så bjuder frugan oss på hotellet på fika, hon tyckte vi skulle ha lite Fredagsmys i alltarbete
Häll ingredienserna i ordningen ovan. Morotsbröd tillbakmaskinen, 900 gram. 310 ml vatten. 520 g siktat dinkelmjöl. 70 g rivna morötter. 1 tsk salt. Till min maskin (Centurion XBM-1129) är inställningen standard, 900 g, ljus skorpa. Tar 3 timmar och sedankan vi njutaavnybakat bröd. 310 ml vatten. 520 g siktat dinkelmjöl. 70 g rivna morötter. 1 tsk salt
Vispa crème fraichen hårt. Blötlägg och smält gelantinbladen enligt förpackningen. Blanda i det i crème fraichen ihop med hackade räkor, hackad lök och örterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.