Skala rödbetan och skär den imindre klyftor eller bitar, det samma gör du med rödlöken, morötterna sköljer du bara i kallt vatten och låter dem vara antingen hela eller så skär du dem i halvor, vitlöken låter du gå imed skal och allt
Jag gjorde som jag brukar, ost och tomat på korvskivoriugnen, men den här gången gjorde jag en enkel gratängsåsoch hällde över korven medklassiska smaker till korv som bostongurka, senap och ketchup
IngredienserPortioner. 4 250 g körsbärstomater 1 morot 4 port lax ibit (à ca 140 g) salt peppar 250 g mild tomat- ochörtsås (gärna middagsklart) 4 port ris 1 grönsaksbuljongtärning 250 g broccoli 2 msk olivolja 65 g babyspenat Lägg tilliinköpslistan
Middagenidag blev kycklingfiléiugnmed rostade morötter ochpotatis, sallad med tomat, paprikaoch majs och en fetaostsåsmed creme freiche som blev supergod
Lax iugnmed räkor ochsmarrigsås. Makrillengillar jag bäst stekt med kokt potatisoch en god sås. Lax med en god sås skulle jag kunna tänka mig att äta en gång i veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.