Låt koka upp och smaka av med gelé, eventuellt lite salt och peppar. Vill du ha tjockare sås, red av med lite redningsmjöl Servera med gelé, sockerärtor och pressad potatis
med lite assistans av mig. crème bonjour) med chilismak. Rulla ihop, fäst med tandpetare. Sen fick de stå och vänta i kylskåpet tills det var dags att börja med middagen på allvar
Alla gillade den och flera ville ha receptet så tänkte dela med mig av den även till er. På nyår serverade jag en konjaksås till oxfilén och potatiskakan
Rulla ihop tätt och fäst med en tandpetare. Smaksätt med basilika, salt och peppar. Koka pastan mjuk men spänstig, ”al dente”, i rikligt med saltat vatten
Jag ryser fortfarande lite när jag tänker på hur stort detta var - och är, det var och förblir en ära att ha fått lov att medverka på denna fantastiska matsajt
Glömde publicera inlägget igår, med detta förberedda recept. I dag bjuder jag er på en god fläskfilé-gryta smaksatt med konjak och en skvätt rödvin jag hade över
Stek ruladerna med skarven neråt i en riktigt varm panna med smör. Kavla ut köttet något på en stor plastskärbräda och lägg 50 g ost, örter och lite honung på varje
Hacka lök, äpple och gurka fint och blanda med den rivna osten och timjan. Fördela fyllningen på köttskivorna, rulla ihop och fäst med liten tandpetare
Så här såg det ut i mitt kök när jag laga mat idag, känns som evigheter sedan jag stod vid spisen, Fotbollen är igång likaså spisenIdag blev det helstekt rostbiff i ugn, pommet, sallad och hemmagjord cognacsåsCognacsås1 hel finhackad gul lök1
Stek ruladerna med skarven neråt i en riktigt varm panna med smör. 1. Kavla ut köttet något på en stor plastskärbräda och lägg 50 g ost, örter och lite honung på varje
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.