Nötpanerad laxfilé med pastagratäng
Farmors mat
Farmors mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 portioner
  • 800 g laxfilé, skinn- och benfri (gärna med den tunnare slaksidan bortskuren)
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 1 msk smält smör
  • ½ msk kallpressad rapsolja
  • 1 dl hackade hasselnötter
  • 2½ dl mellangrädde
  • rivet skal och saften av ½ citron
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • 1½ dl riven lagrad ost
  • 500 g pasta (färsk eller torkad)
  • 300 g fryst bladspenat
  • 500 g keso
  • 1 dl mjölk
  • salt och nymalen svartpeppar
  • lite riven muskotnöt
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • 3 dl riven lagrad ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.