Mal nötter och mandel på mandelkvarn och blanda det malda med socker och potatismjöl. Rulla valnötsstora bollar av smeten och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper
Rulla kulor och lägg på plåt med bakplåtspapper. Mal nötterna på mandelkvarn. Arbeta ihop nötter, smör, socker, havregryn, mjöl och hjorthornsalt till en deg
Nötkaka. Gillar du bakverk med hasselnötter. Nötkaka. En saftig hasselnötskaka och till det en läcker topping med Marabous chokladkaka Schweizernöt som också innehåller hasselnöt, kan det bli bättre än så
Vispa ägg, socker och vaniljpulver pösigt med elvisp. Blanda de malda nötterna med mjöl och bakpulver. Servera gärna i skivor med jordnötssmör och kokosspån
Att tillföra lite espressopulver är ett bra knep när man vill tillföra lite djup i smaken, fungerar till nötter, choklad och vanilj och tar man bara lite smakar det inte av kaffe utan förstärker bara de smaker man jobbar med
Kaka med. Glasyr. Blanda malda valnötter med vetemjölet. Glasyr. kastrullen med sjudande vatten. de ovanpå varandra, lägg den tredje botten ovanpå de två, bred glasyren ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.