Min mamma har alltid bakat en massa bröd under min uppväxt, och jag kan tycka att en macka med gott pålägg ibland kan vara något av de godaste som finns
FIKONMED SERANOSKINKA GETOST OCH HONUNG. Jag blev bokad för att göra en trerätters för släkt och vänner och tog med mig mästerkockskolegan Andreas in i köket
Färska fikonmed gorgonzola och honungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
BAKADE FIKONMED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
Sila av vinet och servera fikonen rumstempererade tillsammans med någon god ost, exempelvis brieost. Vinkokta fikon och brieostHär kommer ett tips på en god efterrätt som passar perfekt till ostbrickan
Skölj fikonen och lägg dem i en kastrull med sirap, glögg och kanelstång. Dekorera med citronmeliss. Sjud fikonen i lagen tills de är mjuka och lagen simmig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.