Den svalare vinden, stämningen med mörker, brinnande marschaller, färgsprakande pumpor som lyser upp och ön väcks åter till liv igen efter sommarens turistinvasion
Ett knäckigt havretäcke med kolasmak över rabarber och jordgubbar förklarar hur pajen smakar bäst. Hittade det här receptet i en gammal buffétidning från Ica och det lät ju supergott så det fick bli att bjuda på det till efterrätt igår då vi varit med Joels familj+respektive och ätit middag
Servera med exempelvis vaniljvisp. Lägg bären i formen, pudra över potatismjöl och strösocker. Smält smöret i en kastrull, tillsätt grädde och sirap, ta bort kastrullen från spisen
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
Blanda medcitronblandningen. Nagga botten med en gaffel. Finriv citron skalet och pressa ut saften. Det syrliga från citronen möter det söta från marängen i en perfekt liten mumsbit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.