Jag håller med min man, en nybakad sockerkaka med ett glas mjölk kan i teorin vara helt himmelskt. Nä, då skulle jag välja äppelkaka med en glass, sås, grädde eller what-ever
Men har lyckats med att sträcka mig i ryggen (fråga mig inte hur för jag har ingen aaaning haha) så det får väl bli till att köra ben fast att det är trappträning dagen efter
Jag tittar sällan på matprogram i tv men läser regelbundet "Allt om mat" och en del kokböcker, men framför allt återvänder jag alltid till Julia Child som länge varit min mat-guru
Sakerjag hellre velat blogga om. Den orostade är bäst när du till exempel ugnsrostar grönsaker, medan den rostade passar bäst till att smaksätta wok eller salladsdressing med
Det börjar blir väldigt fullt i kökets alla lådor så jag tyckte det var lämpligt att göra av med några av mina muffinsformar, så det blev kardemummakaka i muffinsform, med havregrynstopping
Mmm, bakar man så pass mycket som jag gör ibland så tänker man ständigt på nya recept. Jag bad om ett specifikt recept, och vips så kom det en drös med recept på mms… såå himla bra
Värm upp olivolja och stek blomkål i 2 minuter i stor stekpanna, tills det börjar få färg. Häll på 1 msk smör plus vitlök och fortsätt stek en stund och sedan slunga i pinjenötter,brödsmulor, chili, parmesan
Jag kom ihåg när jag gjorde dessa kakor för första gången blev helt katastrof, misslyckligt. Mina kakor blir tyngst och hårda *S* men jag skulle inte ge mig up
Jag hoppas verkligen att det är uppehåll på lördag när vi ska ha fest. Och inte när jag har fest. -) Idag i höstrusket bjuder jag på grova rågkakor, för det passar så bra till en kopp med varmt te
Sedan gjorde jag ju köttfärs till och ja ni ska få receptet här nedan. Detta hade jag i. salt,peppar och chilikrydda ( ja jag gillar stark mat här får man smaka sig fram)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.