Jag ska unna mig lyxiga tilltugg ikväll efter en intensiv arbetsvecka. Äntligen lördag. Här kommer tre av mina senaste favoriter, parmaskinkaknyten, caprese snittar och salamirullar
Smaka av med kryddor och ev några droppar vinäger. Receptet går bra att räkna upp till flera gäster. Limesaften gör att avokadon inte mörknar, men cremen bör inte stå mer än några timmar före servering
Några färska grönkålsblad. ) Sillen är uppäten, revbenen och skinkan tog vi en repris av på juldagen fast då i helt annan tappning med guacamole, fräsch sallad och syrade morötter till, hur gott som helst
Mycket roligare tilltugg/snacks än chips och salta pinnar. Inspirerad av Vickan på Matplatsen gjorde jag ett gäng pestosnurror till fördrinksbålen på midsommarafton
Vad brukar ni ha för goda tillbehörtill söndagssteken. Jag älskar att laga saftiga stekar med goda skysåser och allra minst inte tillbehören som kan förbered flera dagar i förväg
Låt svalna i kylskåp några timmar eller över natten. När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.