Babaganoush - på mitt sätt. Hummus - på mitt sätt. Det är trevligt att sitta runt bordet och skicka runt små skålar med frestande innehåll som förgyller maten
4 3 auberginer 1 dl olivolja 3 vitlöksklyftor 1 röd chili 1 kruka mynta 1 tsk spiskummin 1 msk tahini (sesampasta, kan uteslutas) salt och peppar 1 citron Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Ta ut och låt dem svalna något så du kan hantera dem. Den här populära meze-rätten serveras i hela mellanöstern, men är också vanlig i Italien och Grekland
-) Även om det är kallt i luften med lite blåst så är det alltid lä på altanen. Schnitzlarna gör jag på benfria fläskkotletter som jag bankar ut och idag panko-friterade jag dem vilket ger dem en helt annan krispighet än vanligt panering
Låt svalna och gröpa sedan ur innanmätet med en sked. Lägg med snittytan ner på en oljad plåt. När jag kommer över billig aubergin så gör jag alltid min favoritröra, den libanesiska BabaGanoushen
Windows-telefonerna är ju något begränsade där men eftersom jag var så nöjd med den i övrigt så har den hängt med ett par år i hopp om att fler appar skulle släppas, men inte…
Det är inte bara folket som är trevliga utan även maten som är otroligt god därför gjorde vi en liten variant av något som vi vanligtvis äter när vi åker på besök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.