De är odlade på Gotland man kanske får fråga någon gotlänning. De violett/svarta färgade av sig otroligt, det såg utsom de koktes i bläckfiskbläck så svart
Riv mandelmassan och blanda samman ingredienserna till bottnarna. Det som var alldeles speciellt med dessa biskvier var att smörkrämen inte var så kompakt som den lätt annars blir
Nu ser degen mer utsom en smet - den är lös, oformlig och kladdig. I vilket fall är det här mina tillkortakommanden som bagare lyser igenom - för mig är det svårt att veta hur jag bäst ersätter originalreceptets “instant yeast” med bästa svenska motsvarighet
Mannagrynsgröt som söndagsfrukost blev en mannagrynspudding som mellanmål på måndagen och med lite varma hjortron som tillbehör kändes detta verkligen lyxigt
Denna är god attservera både varm och kall. Nu ska det bli en desert. Om ni väl börjat göra denna är det svårt att tycka om den man köper i butik efteråt
Sen är det bara att slänga in dem i ugnen direkt när du kommer innanför dörren. Ingredienser. Hos oss lutar det åt pepparbiff och världens godaste pepparsås
Jag använde garam masala, citron och salt och slängde i lite solroskärnor på slutetdessutom. Nu är det tvärtom – jag älskar grönsaker och ibland känns det somatt jag kan äta hur mycket som helst
Vänta inte för länge, då smälter den. Ät och njut av den goda glassen i gott sällskap. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.