Vi har tillbringat två sköna dagar hemma hos vänner ute på landet i Småland. Visst, vi stadsborna blev vallade bland kor, hästar & grisar hos granngårdarna, stor lycka för Alfons
Uppe i just den delen av Schweiz där vi brukar fira sportlov har de en alldeles speciell fårras som heter Oberwalliser Schwartzenaste schäferli – det vill säga svartnosade får från övre Valais (på franska) eller Wallis (på tyska)
Att laga pasta går fort och är praktiskt så här på sportlovet. Gott blir det också, och man behöver inte så himla många ingredienser och kryddor när förråden är begränsade
Smarrigmarinad som passar bra till både gris och nöt. Fler recept finnsikategorin ”matrecept och tips” som du hittar under minpresentationsbildlite längre ned i vänster sidokolumn
När man ska åka skidor behövs mycket frukostenergi. Vi tar dessutom med choklad, vatten och den fenomenala sötsyrligaspritzigaschweiziskaäppeljuicenRamseier
Har precistittatfärdigt på veckans melodifestival, ingen jättehöjdare kanske. Minafavoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litetexperiment som blev riktigt lyckat
Tweet PinItSkriv utFörrätter kan vara liteknepigtibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
Då är vardagen igångigen efter en veckas sportlov för barnen. Jag förberedde dagens middag genom att ta upp en påse kycklingfilé från frysen igår och förvarade i kylskåp fram tillmiddagsdagsi dag
Cookies bars and other stuff,. Recipes. Philadelphia ost,. Har du som jag intealltid gott om tid och blir det stressigt att hinna med allt innan gästerna kommer
I love, paj och solen. Pajer i alla former, söta och matiga, det spelar ingen roll. Därför gjorde jag idagbroccoli- och baconpaj med en doft av parmesanost såklart
Skruvad potatis. Det har snurrat en del klipp på nätet med skruvad potatisi ugn. Tyckte det såg spännande och gott ut, absolut ett trevligt sätt att servera ugns potatis på
Fredag igen och en vecka har man redan hunnit jobba. Imorse på vägen till jobbet var jag tvungen att stanna och insupa den fantasktiskt vackra utsikt som man kunde skåda från bron över mot stan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.