Rör om och smaka av med salt och peppar. Hetta upp rikligt med olivolja i en stor stekpanna. Blanda ner basilika, persilja, pressad vitlök, citronskal och olivolja
Pressa ut vitlöksgosetmed hjälp av knivens breda sida, några klyftor i taget får man ta. Rostadvitlök kan vara en av dem bästa upptäckter jag gjort i köket på länge
400 g blandad svamp (t ex trattkantareller, skogschampinjoner och portabello) 2 klyftor vitlök olivolja (till stekning) 400 g pasta (t ex tagliatelle) ca 2 droppar liquid smoke (rökarom) 3 äggulor 100 g parmesanost, riven salt peppar
Blanda ner pressad vitlökoch spenat och fräs någon minut. Får väl göra mer spenat- och ricottapasta om jag inte kommer på något annat kul att göra med den
Smakerna av underbart god av vitlökoch parmesan blandat med persilja och italienska örter gör detta recept till en riktigt storfavorit hos oss på myTaste
Klyv, kärna ut och gröp ur pumpan med sked. Kläm ut lök ochvitlök. Koka upp fond och vatten. Rör ner i pumpapuren och smaka av med pressad citron, flingsalt och svartpeppar
Biffarna gjorde jag fluffiga på grädde och matchade med örtkryddor och senap med en skiva gruyéreliknande svensk ost från Hjotrakten som heter Almnäs Tegel (den har ni sett tidigare på husmorsbloggen, finns bl a på NK Livs)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.