Oj, här har det varit tyst ett tag. Nu ska det övas, både på jobbet och hemma. -) Jag får skylla på att jag varit på kurs tors-fre denna veckan, en Photoshop kurs
I det ursprungliga receptet, som jag hittade någonstans på nätet (kommer tyvärr inte ihåg vart), så stod det att man skulle ha i tre gånger så mycket hot sauce mot vad jag hade i
) Så det är etttips, kolla runt på sidor ochpå bilder som inspirerar dig när du känner sug. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Ett nyttigare val - recept på kärleksmums utan vitt mjöl och socker. Inget som jag kan eller vill gå in på här, men jag har känt mig ganska låg och gått in i min egen lilla bubbla, samtidigt som jag avverkat vardagens sysslor
Glutenfritt och mjölkfritt nötbröd ochett rop på tomten. Lillan råkade välta ner kameran från diskbänken (jag får skylla mig själv då jag lägger kameran på de mest konstiga ställen) när hon gick förbi
Etttipspå en rak och fin botten är om du precis när du tagit ut botten ur ugnen. Tänk på att lägga ett ganska tjockt lager från början och jobba bort överflödet
Vispa äggvitorna till ett fast skum. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
Ha en underbar kväll ochett härligt slut på jobbarveckan, ni som är lediga i helgen. Det är väldigt tungt så det är bäst att passa på när man är pigg på morgonen, man blir lite spak i armarna efter ett sådant mattpass… hihi
Kycklingwok med jordnötssmör och grönsaker. salt, peppar och curry samt lite agave. Börja med att steka upp kyckling och vitlök i lite sesamolja, krydda med kryddorna och lägg i sesamfrö och grönsakerna (låt grönsakerna tina innan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.