Ett helt kompani är förstås bara ett talesätt men mycket mat blev det idag. Chilin var tänkt till fyra personer och det blir ju bra tänkte jag, då har vi till några luncher också
Jag tycker om det här och det kostar bara självkostnadspris, vilket blir mycket billigare än vad det skulle bli om man köpte mat på pizzerior mm, eller anlitade annan catering
Mitt tips på njutbar mattill nyårsafton går därför i maritimt tema. Ser fram emot att få dela med mig av mycket gott även nästa år, hoppas du följer med på mina matäventyr
Det är så enkelt att fixa tillmat som är god, som mättar och som ger bra näring. Men det ska bli gott med lövbiff, ugnsrostad potatis, morot och champinjon samt grönsaker och en röra gjord på keso, fetaost och soltorkade tomater
Har ni tips på något annat bra som mellis tillbebisarna så blir jag jätteglad för kommentar. Gjorde igår kväll äppelpuré på ekologiska äpplen till Magda
Måndagen fortsätter jag med Cajsa Warg-matlagningen, det blir nog en sådan vecka. Vitkålsgratängen blev god - och enkel att göra - maken gjorde sig till och hackade sallad så där fint och så gjorde han en topp av den
)Snabb sallad tillmatenisberssallat, rivenruccolaröd paprika i strimlortomat, i strimlorgranatäpplesolroskärnorpinjenötterev hallonvinägerolivoljaRosta solroskärnor och pinjenötter
Till förrätt gjorde jag en soppa på Svartkål. Tillsätt creme fraiche och kryddor efter smak. Det gröna som ni ser på bordet är det som blev kvar av svartkålen efter att jag tagit det som gick att använda till soppan
Resan gick under benämningen ”Solens mat & Italienska delikatesser” och var en ordnad gruppresa där vi flög ner till Rom direkt från Landvetter för att sedan med buss ta oss runt
Hon måste bli fullständigt äkta, ha massor av rörliga delar, överleva på svart kaffe och matrester, ha ett knä som rymmer tre barn samtidigt och hennes kyss ska kunna bota allting från ett skrapat knä till ett brustet hjärta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.