När du lagar mat. Med mycket topping som nötter, mandelsmör, bär, frukt, kokos eller vad du gillar. Plus eventuella grejer som råkar finnas hemma för att piffa upp det hela
Jag vet knappt hur det här ska sluta. Äsch skit samma, godsaker är till för att njutas av och det gör jag minsann och speciellt när det smakar så in i hoppsan gott att jag knappt kan sluta äta
) Vi var ganska proppmätta när vi gick och la oss i natt i alla fall. Igår åt vi en väldit lyckad nyårsmiddag med väldigt trevliga vänner som övernattade hos oss
Skamanskratta eller skaman gråta hörrni. Hon har sett mig sminka mig rätt många gånger, men det hon uppenbarligen har missat är att jag inte sminkar mig då jag ska sova
Använder du grädde bör du fodra locket (med olja, smält smör eller ett tunnt lager smörkräm) innan du täcker tårtan så att sugarpasten eller marsipanen inte smälter när den kommer i kontakt med grädden
Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för attman inte vet vad manska laga samma kväll
Det där med att ta fotografier på bakverk närman har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Han skriver vidare att det pågått en strid om vem som skapade receptet från början - OGO Konditori i Stockholm eller Oskar Bergs Hovkonditori eller Hovkonditoriet på Regeringsgatan
Den här stunden, när dagsbruset tystnat, godnatt pussarna är utdelade och endast spotifylistan med vinterfavoriterna och ljudet från datorns tangenter studsar över köksbordet - är min
Den är lätt att baka och lätt att förbereda. Marängbottnarna kan man baka flera dagar i förväg och förvara torrt tills den ska fyllas med vaniljkräm, grädde och jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.