Närman bakar så behöver man ibland tre händer, så då får man vara lite påhittig. ställa spritspåsen i ett högt glas, så slipper jag hålla i påsen när jag ska fylla den
Man kan öka mängden fiberhusk något om man vill ha en fastare konsistent på brödet, dock har jag personligen väldigt svårt för när det blir för stora mängder fiberhusk i bakverk/maträtter
Lägg ner citronskalet. Det där med att ta fotografier på bakverk närmanhar gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Man kanske skulle haft i något mer socker, men jag gillar samtidigt inte när det blir för sött. I år har vindruvorna på mina två vinstockar mognat så pass att jag kan skörda, och idag har jag fått låna en saft-maja av våra grannar
Han skriver vidare att det pågått en strid om vem som skapade receptet från början - OGO Konditori i Stockholm eller Oskar Bergs Hovkonditori eller Hovkonditoriet på Regeringsgatan
Det ska bli väl blandat, men det gör inget om mandlarna bara blir halverade. Tänker att det inte gör så mycket trots allt, då jag har en hel veckas ledighet framför mig
Jag tycker fortfarande att böcker och handskrivna block är det bästa och mest praktiskanärmanska leta efter, och använda recept - även om böckerna numera ofta får ge vika för datorn
Nästa gång serverar jag grytan med ris i stället efter ungdomarnas önskan. Det lär bli både vistelse i skärgården i lilla sjöhuset hos morbror och moster och i lägenheten vid Globen inne i stan - ett upplägg vi haft den senaste tiden
Oj, tiden går fort och vi har nu kommit till den sista veckan som trädgårdskafeethar öppet. Kanske ska knacka på hos min köksgranne Viktväktarna när veckan är slut
Jag vet knappt hur det här ska sluta. Hacka chokladen och smält den över ett vattenbad. Äsch skit samma, godsaker är till för att njutas av och det gör jag minsann och speciellt när det smakar så in i hoppsan gott att jag knappt kan sluta äta
Du ska kunna hålla skålen upp och ner när de är klara. Diska vispen noga för annars kanske inte äggvitorna blir fluffiga, använd den torra vispen och vispa till ett hårt skum
Nu ska jag surfa vidare in i denna läslovsonsdag med att packa resväskan. Jag hade fullt upp med målerifirman som skulle måla om min balkong, shopping av nya kläder med mellansonen och sedemera en tur till Klara som flyttade in i nytt studentboende
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.