Näregentiden breder utsigochman bakar bananabread på veganskt vis. Nu när barnen nått en viss ålder behöver jag inte lyda kartan likaslaviskt längre och världen breder utsig
En stund att se fram emot under vardagarna då allt rusar på i en farlig fart. Närman delar ut recept på bästa rabarbersmulpajen med mandelochvit choklad
Det där med att ta fotografier på bakverk närman har gäster kan te sigliteknepigtoch det bästa är klart om manhinner göra det innanman sätter tänderna ihärlighen
Den här stunden, när dagsbruset tystnat, godnatt pussarna är utdeladeoch endast spotifylistan med vinterfavoriternaoch ljudet från datorns tangenter studsar över köksbordet - är min
Närmanmiddagstipsar om kycklingkalops med salviaochapelsin. Känns alltid bra närman når sitt mål. När jag cyklar är mitt mål att cykla så tungt som möjligttill förmån för att cykla långt och det är kul att mäta framgångarna på cyklens display
Dessutomblir det billigareochman kan stoppa ilite av det man tycker är godast. Jag hade fullt upp med målerifirman som skulle måla om min balkong, shopping av nya kläder med mellansonen och sedemera en tur till Klara som flyttade ini nytt studentboende
Pajen kan förvaras någon dag i kylen, men är absolut godast direktnär marängen är extra fluffig. Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka islutändan, ja det bestämmer man själv
Närman lyckas göra en glutenochmjölkfri morotskaka. I detta fallet är det min käre stockholmare som är allergisk mot mjölkproteinoch således kräver litefantasinärman ska baka
Dessutom är det mycket lättare ochroligare att fotogradera när ljuset flödar in. Har ju glömt bort att visamin mjölk- ochglutenfria cheesecake som jag bakade för någon månad sedan införöverraskningskalaset jag gjorde till H
Närman tempererar choklad ochgjuterpralineroch hoppas på det bästa. Närman har tre höstlovslediga tonårsgrabbar i boet går det åt en del bröd och att baka själv känns både billigare, nyttigareoch framför allt
Närmannjuter av nybakade surdegsbaugetter och förbereder sig för utflykt. Egentligen hade jag tänkt köpa färdiga baugetter, då jag hade fullt upp med studentbak och annat, men när jag stod där imatbutikenochstirrade på bake-offsortimentetsutbud, ångrade jag mig
Närman bakar en glutenfri rabarberkaka med kanel och har hela helgen framför. Iskafferiethittade jag glutenfria havregrn, litemandelmjölochmaizena som åkte ner tillsammans med ägg och smält smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.