Ännu en god kycklinggryta ska ni få. Blev verkligen så gott, med massa goda smaker. Skippa för guds skull inte syltlöken som ger ett härligt "crunch" tillsammans med kyckligen och paprikan
Men jag väljer att skippa alla namnen och bara kalla den Kycklinggrytamedädelost. Receptet på denna smarriga kycklinggryta hittade jag förs på Helenas blogg (Bara en kaka till) som fått receptet av en kompis
När vi nu åkte till Dalarna över nyår så var detta den perfekta rätten att ta med dit. Tillsätt sedan lök tillsammans med mer smör, därefter resten av ingredienserna och låt stå på medelhög värme i ca
Ingredienser Portioner. 4 ca 600 g kycklingfiléer 75 g rökt fläsk eller bacon 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 msk smör 2 dl vatten 1/2 hönsbuljongtärning 1 krm svartpeppar 1 3/4 msk balsamvinäger 2 msk hackad persilja 1 tsk maizena majsstärkelse Till servering 4 port ris gärna svart råris lättkokta morötter sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Nu var det längesen jag uppdaterade igen och ännu längre sedan jag delade med mig av ett recept, så då tycker jag att det perfekta come-back receptet är detta otroligt utsökta recept på KycklinggrytamedÄdelost
Jag fortsätter på temat ädelost eftersom det lämnade en bit över efter gårdagens vårliga soppkok. Detta mumsiga recept på kycklinggryta snappade jag upp från Arla och serverade den med kokta gröna bönor och en sallad på tomat, grynost, lite flingsalt och Limone olivolja, som för övrigt lär vara Sveriges mest sålda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.