Servera medcrèmefraiche, röd lök ochost. Häll grovsalt i en ugnsfast form, tryck ner potatisarna i saltet och picka hål i dem ett par gånger med en kniv
Blanda samman crèmefraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form
Täck hela ytan med den rivna osten. Servera gärna med ett spanskt vin. Stek upp detta, salta och peppra. Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över
Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraiche i en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Täck hela ytan med den rivna osten. Servera med pasta och en god sallad. Blanda creme fraiche, grädde, sweet chili sauce, pressad vitlöksås och kycklingfond
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.