I helgen gjorde jag en riktigtmustigvegetarisklinsgrytaiCrock-Pot. Man bör dock vara van eller förberedd på att det är välkryddad och mustig mat med för en del personer lite annorlunda kryddning
Skala och skivavitlöken. Tillsättvitlök, kryddor och tomatpuré. Höj värmen och rör i crème fraiche. Servera chilin med fullkornsris blandat med svarta bönor och majs
Det är ju intedirekt enklare att göra i en Crock-Pot för du måste ändå fräsa på löken och färsen men det är ju det här med hur den tillagas, tiden som gör det så gott och mustigt för det var precis vad det blev, väldigtmustig smak
Jag har aldrigriktigt vant migvid quorn, eller snarare interiktigt förstått vad det är. Även om jag kan tycka att vegetarisk mat bör ha sitt eget existensberättigande utan att söka efterlikna födan för karnivoren kan det iblandfinnas en poäng med nyttiga lättanvända råvaror som går fort att tillaga
Ännu en god kycklinggryta ska ni få. En riktig höstgryta. Blev verkligen så gott, med massa goda smaker. Skippa för guds skull inte syltlöken som ger ett härligt "crunch" tillsammans med kyckligen och paprikan
Det var en mustig köttgryta som stod på menyn idag. Jag förberedde den redan igår, så den kunde stå och puttra i lugn och ro tills köttet blev riktigt mört
smör att steka i. flingsalt. persilja att garnera med. 800 g lövbiff. 2 msk kinesisk soja. 1 dl vispgrädde. 3 dl crème fraiche. 800 g lövbiff smör att steka i 4 msk tomatpuré 3 dl vatten 3 msk koncentrerad oxfond 2 msk kinesisk soja 1 dl vispgrädde 3 dl crème fraicheflingsaltpersilja att garnera med
Oj vilkenfantastisktmustig ungersk gulasch gjord på mittvis. Mycket god gryta som gärna får puttra i några timmar så köttet blirriktigt mört och smakerna på kryddorna får komma fram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.