I torsdags lagade jag en kycklinggryta som blev riktigt mustig, krämig och höstig. Så när jag lagade denna höstgryta medkycklingoch svamp, där det i orginalreceptet står att man ska använda champinjoner, använde jag mig av svärfars torkade kantareller
Jag blev då sugen på att göra nåt mustigtoch kryddigt med en Marocansk kryddning. På så sätt tar allt smak av varandra och det blir extra smarrigt ochmustigt
Det har blivit så med åren, stor familj och mycket arbete kräver lite planering. Perfekt att bara värma dagen efter innan läxläsning, diverse träningar och andra trevligheter
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kycklingoch curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.