Idag är det måndag, och det ska alltså bjudas vegetariskt. Men, men, jag har inte haft tid att klura ut något "riktigt" vegetariskt nytt recept, det har mest blivit vegetariska soppfavoriter i repris den senaste tiden
Focaccia är ett italienskt bröd med olivolja som man kan fylla med olika goda smaker. Jag gjorde en glutenfri variant som blev överraskande saftig och god
Det fick bli Drömtårta och dessa mumsiga kokostoppar…en riktig hit vill jag lova. baka glutenfritt, bakblogg, fyra ingredienser, glutenfria kakor, glutenfritt, inredningsblogg, kakor, kakor med fyra ingredienser, kokoskakor, kokostoppar, matblogg, mjuka och saftiga kokostoppar, systrarna m, systrarnam
Blev lite taggad att prova det här med surdeg efter att jag var på Mat för livet-mässan. Fick provsmaka ett jättegott saffransbröd i MixWells monter, det ska jag försöka baka till jul
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Blomkålspizza är ett alternativ för den som vill ha en nyttigare pizzabotten utan gluten. En trend som tagit matvärlden med storm som jag var tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.