Pensla de ugnsvarma muffinsmunkarna med smält smör och strö över kanel- och sockerblandningen. Grädda i 180° varm ugn i 15-20 minuter eller tills muffinsmunkarna är ljusbruna och känns fasta
Grädda 15-20 minuter eller tills muffinsmunkarna är ljusbruna och känns fasta. 175 g smör, rumsvarmt, plus extra till formen200 g socker2 stora ägg, lätt uppvispade375 g vetemjöl¾ msk bakpulver1 krm bikarbonat1 krm salt½ tsk nyriven muskot2½ dl mjölk100 g strösocker1 tsk mald kanel2 msk smält smör1
Muffinsmunkar fick vi snott ihop i alla fall och goda var de. Muffinsmunkar175 g smör, rumsvarmt, plus extra till formen200 g socker2 stora ägg, lätt uppvispade375 g vetemjöl¾ msk bakpulver1 krm bikarbonat1 krm salt½ tsk nyriven muskot2½ dl mjölk100 g strösocker1 tsk mald kanel2 msk smält smör1. Grädda 15-20 minuter eller tills muffinsmunkarna är ljusbruna och känns fasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.