Jag dekorerade mina muffinsmed mörchoklad ganache som jag inte vispat upp. Dessa dekorerades med ouppvispad mörkchoklad ganache som det även kommer ett recept på längre ner
Resultatet blev saftiga och jättegoda muffins. Häll upp i muffinsformar. 75 g smör2 msk honung1 dl mjölk1 ägg1 tsk bakpulver2 msk marmelad med smak av apelsin och ingefära1 dl rågmjöl1,25 dl vetemjölSätt ugnen på 175 grader
Låt muffinsarna svalna ordentligt innan du garnerar med glasyr (rör ihop alla ingredienser). Köpte apelsin olja från Tyskland då jag var där och ville testa den, så det fick bli apelsinmuffins
Smörj och bröa en muffinsplåt eller stoppa ner muffinsformar i fördjupningarna. Tillsätt äggen, apelsinskalet, apelsinsaften och yoghurten/mjölken och rör samman till en slät smet
Fördela smeten i muffinsformar och toppa med resterande mängd rabarber. Dessa muffins är riktigt goda. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept
Synd bara att han själv inte riktigt verkade förstå hur perfekt det var utan föredrog att äta ostbitar, men han får öva lite, är ju inte van vid sånt med brödkonstistens för dessa var faktiskt jättegoda, jag lovar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.