I boken kallas gratängen för Pillans mozzarellagratäng. Receptet till denna urgoda auberginegratäng, med pesto och mozzarella, kommer från boken "Annas medelhavsmat" av Anna Bergenström
Mozzarellagratäng med aubergine, zucchini och tomat. 6 port mozzarellagratäng med aubergine, zucchini och tomat. Grädda mozzarellagratängen i ca 20 minuter i mitten av ugnen tills den fått fin färg och är genomvarm
Det blev aubergine och mozzarellagratäng, till det en sallad och vitlöksbröd. Igår kväll testade jag på en ny maträtt som jag såg på tvprogrammet Klockan åtta hos stjärnorna här om veckan
Lägg aubergineskivorna på ett skärbräde. Strö på salt. Låt aubergineskivorna ligga så en stund. Torka dem med hushållspapper, vänd och gör likadant på andra sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.