Vi hittade lite röktaräkoroch fryst scampi som vi förvandlade till en god tallrik tillsammans med en grekiskt lantbröd från Schelins konditori som förövrigt gräddar sina Wienerbröd perfekt bruna
Jag tycker att de är godast tillsammans med vitlöksbröd med örter och min hemgjorda aioli. Första gången jag åt det var på Fjäderholmarna en varm sommardag, och sen dess är det något jag måste ha på somrarna och gärna även övriga året
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Häll pastan i en stor skål eller i portionsskålar och toppa med lax, räkoroch avokado i klyftor. Häll av pastavattnet och blanda pastan med citronsåsen, osten samt salt och peppar
Jordärtkoksmousse och röra på röktaräkor på mörkt rågbröd. Blanda de hackade räkornamed färskost (smaksatt med gräslök eller ramslök), saften av en halv citron samt salt och peppar
Halvera äggen och lägg på ett salladsblad, lite dressing och tre räkor på varje ägghalva. Rör ner den rivna osten, smaka av med salt och nymalen svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.