Pain auChocolat är ett favoritbakverk som härstammar från Franrike. Det enda du behöver är choklad och smördeg och det tar inte många minuter innan receptet är klart
250 g färsk smördeg, på rulle 100 g nutella 75 g mörk choklad (av bra kvalitet) 100 g mandelmassa 1 apelsin, rivet skal 1 ägg (ekologiskt) mandelspån, att strö över innan gräddning florsocker, att pudra ovanpå bröden vid servering
Detta goda goda bakverk tål att nämnas igen. GA_googleAddAttr("Tag", "pain-au-chocolat"). var wpcom_adclk_network = ( typeof wpcom_adclk_network === "undefined" )
Pust och stånk, ännu en arbetsvecka är snart avverkad i rekordfart. Våren måste vara den mest intensiva perioden på hela året känns det som, om man bortser från veckorna före jul
Hur svårt ska det vara att få dessa att tillsammans bilda släta, vackra macaronskal med fot. Jag tog det personligt när mina ansträngningar bara resulterade i fotlösa trista små toppiga mandelmaränger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.