Moussaka med aubergine, kalkon och rosmarin
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 1 bakpotatis
  • 1 aubergine Salt och svartpeppar
  • Olja
  • 1/2 rödlök 2 vitlöksklyftor 250 gr kalkonfärs
  • Olja
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 burk krossade tomater (210 gr)
  • 1 1/2 tsk torkad rosmarin
  • 1/2 tsk malen kanel
  • 3/4 tsk salt
  • 1 dl mjölk
  • 2 msk salviakräm
  • 1 dl rysk yoghurt
  • 1 tsk olja
  • 1 1/2 tsk rödvinvinäger
  • 1 krm salt
  • Svartpeppar
  • 1/2 ask machésallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.