15 och
dök i säng kort därefter. Sofia kände sig trött och mätt. I mitt huvud snurrade ett jordklot och innan jag hade funderat färdigt över var jag skulle sätta ned fingret nästa gång, hade även jag somnat.
Jag brukar använda vispen till min mixerstav – då blir majonnäsen både ljus och tjock. Salta – använd gärna Nproducts salt med kvarn så får du havssalt men inte så väldigt grovt
Rör samman havredrycken och vattnet. Tillsätt resten av vätskan och margarinet. Grädda i het lag och servera direkt med t ex mjölkfri glass eller mjölkfri grädde samt sylt eller bär
(Om sanningen ska fram åt jag bara två våfflor på det nyttiga sättet, Gustafs variant såg så lockande ut och det var min sista semesterdag, så två blev med grädde och sylt – alltså mums det med
Grädda våfflorna gyllenbruna. Klassisk våffla med en klick lättvispad grädde och färska hallon♥. Vispa mjölk, vetemjöl, ägg och bakpulver till en slät smet
För kidsen fixade det här helt själva och jag behövde bara öppna en flaska pinot noir. Jag rekommenderar att du kör på alla ingredienser, the more the merrier, och speciellt BBQ-sås och picklad röd lök för bra burgarfeeling
Alltså om kött och potatis. blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Servera våfflorna nygräddade, gärna med vispad grädde och bär eller sylt. Smält smöret och låt det svalna under tiden du vispar ihop våffelsmeten och ev förbereder tillbehören
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.