Man fördelar bara maten på andra tider. Periodisk fasta. Vad ÄR då periodisk fasta. Mer om periodisk fasta kan ni läsa om inne på Jonas Bergqvist blogg HÄRFastan på jobbet innebär för mig ett större vätskeintag av framförallt rent vatten, kanon för mig som ofta glömmer dricka
Men sen har vi också två andra periodiska fastor, nämligen. När jag tänker efter hur jag använder mig av periodisk fasta så inser jag att jag numera kör med tre metoder parallellt
2 dagar och då får jag i mig massor med näringsämnen på bara ca 100 kcal. 2 dagar och då får jag i mig massor med näringsämnen på bara ca 100 kcal. 2 dagar och. 2 dagar och
Det finns ingen hejd på fördelarna med de här små godingarna, så testa. 200 g mjukt smör. 2, 5 dl strösocker. 2 tsk malen kanel. 2. 2-3 cm i diameter. 12-15 minuter mitt i ugnen. Leilas chocolate chip cinnamon cookies 36 st 200 g mjukt smör. 2, 5 dl strösocker. 2 tsk malen kanel
Dela laxen i kuber och tillsätt tillsammans med limejuicen. Strimla sugar snapsen, dela blomkålen i små buketter och lägg ner dom i soppan tillsammans med räkorna och ge soppan ett uppkok
Chokladkaka med Valhrona och hasselnötter150 g Valhrona Manjari choklad (kan förstås ersättas med annan god mörk choklad)150 g smör2 dl socker4 ägg1,5 dl mjöl2 dl rostade hasselnötterGlasyr50 g mörk choklad1 msk smörRosta hasselnötter i ugnen, 200 grader i några minuter tills det börjar dofta rostade nötter. Grädda i 175 grader i 20-30 minuter. Testa med en sticka efter ca 20 minuter. 2 dl socker
Har funderat länge över periodisk fast, har läst en del om det och nu tänkte jag prova. Klicka här om du vill läsa lite mer om periodisk fasta, men det hela går ut på att man bara äter under 8 timmar per dygn och fastar 16 timmar. Det vanligaste är att man äter mellan kl 12-20 och fastar resten av tiden. Skulle vilja bli av med 2kilo till sommaren, får se hur det funkar. 12-20 och fasta
Så kul att ni uppskattar resebilderna, vi tycker själv det alltid är lika intressant och kul att se andras foton och läsa om deras resor, speciellt när det involverar mat i någon form
Grädda i svag-medelgod ugnsvärme. Under påsklovet tog jag itu med recept nr 2 - Apelsinkaka. 150 g (3 dl vetemjöl)2 tsk (Marabous) bakpulver2 ägg60 g (2 msk) smör180 g (2 dl) socker1 dl pressad apelsinsaftFormen. Vispa ägg och socker poröst och blanda i rivet skal av 1-2 apelsiner och fettet. (175-225 grader) omkring 45 minuter. Jag gräddade kakan i 200 grader i 30 minuter. 2 tsk. 2 ägg. 60 g (2 msk) smör
Jag är absolut inget proffs och det finns många därute som är mycket mycket bättre än mig på grillning och barbeque men kanske kan jag ändå lite mer en medelsvensson och har litegrann att lära ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.